Lakering af døre

Det betaler sig at sprøjtelakere frem for at udskifte

Det er langt fra altid en god ide at udskifte dine slidte, umoderne døre med nye fabriksfremstillede døre. For ud over prisen for den nye dør, er du ofte samtidig nødt til at udskifte dørkarm, gerigter og lysninger, foruden at der efterfølgende skal tapetseres og males. Og det løber jo alt sammen op. Priser på denne side er inklusive moms.

 

Du vil ofte finde ud af, at den billigste og flotteste løsning er, at du løfter dine døre af hængslerne og sender dem til sprøjtelakering hos os. Vi sprøjtelakerer dørene i en flot ny farve, og du får lige netop den farve, du ønsker. Og til en pris, der er til at betale!

Vi vasker, sliber, spartler og reparerer

Når vi får dørene ind på vores værksted vasker, sliber, spartler og reparerer vi mindre skader. Dørene males med to gange grunding og to gange tokomponent lak i samme kvalitet, som benyttes af dørfabrikanterne. En sprøjtelakering, som vil holde mange år fremover!

 

Høj lakkvalitet til dine døre

Nedenstående priser er beregnet ud fra en meget holdbar grunder og lak, som også benyttes af møbel- og bygningsindustrien. Priserne er beregnet ud fra den mest almindelige glansgrad 25-35. Ønsker du høj glans, skal der lægges 75 % oven i m2 priserne.

Priser på lakering af døre

  Glatte Indvendige døre med synlig træstruktur Glatte indvendige døre med opfyldning af årer i træet Fyldningsdøre med enkelte spartelsteder Fyldningsdøre, med behov for meget slibning, spartling og fugning.
Pris inkl. moms Fra kr. 1.500,- Fra kr.  1.750,- Fra kr. 1.750,- Spørg
Mindste ordre 1.300 kr. 1.300 kr. 1.300 kr. 1.300 kr.

 

Opmåling af overfladen på dørene

Når du opmåler arealet på dørene, skal du huske at regne både for- og bagside med.