Maling af køkkenlåger og skuffer

Frem for at anskaffe dig et nyt køkken, kan du med fordel få renoveret og malet/lakeret dine køkkenlåger og køkkenskuffer. Resultatet af en lakering vil være flot og slidstærkt, og kan holde mange år fremover. Du kan vælge at få lakeret dine køkkenstole i en matchende farve.

 

En omlakering af dine køkkenlåger kan få dit køkken til at se ud som nyt og spare dig mange penge.

Vi lakerer gamle og nye køkkenelementer for firmaer og privatkunder

Hos City Group Møbellakering sørger vi for maling af alle typer køkkenlåger og fronter på skuffer. Vi lakerer både gamle og nye elementer til køkkener for firmaer, privatkunder og køkkenproducenter.

Køkkenlåger, køkkenskuffer og køkkenstole er nok det af hjemmets inventar, der er udsat for den største belastning i dagligdagen, og vil derfor med tiden bære præg af af slid. Køkkenlåger, skuffer, hylder og lysbaldakiner kan dog sagtens lakeres i nye flotte farver så køkkenet kommer til at se ud som nyt.

Når vi får køkkenlåger og diverse fronter ind på værkstedet afvasker, sliber og sliber spartler vi. Til slut lakerer vi i den ønskede farve og glans og struktur du måtte ønske. Det eneste du skal gøre er at afmontere eventuelle greb, håndtag og hængsler. Vores maling af køkkenlåger giver en en meget lang holdbarhed og en superflot overflade, hvad enten du ønsker en silkemat eller en højglans overflade.

Høj lakkvalitet til dine køkkenlåger og skuffer

 Vi fører alle NCS og alle RAL farver, og er behjælpelige med information om farvenummer og farveglans, hvis du har behov for indkøb af maling til rullepåføring på stedet.

Ekstraordinær spartling for maling

Køkkenlåger og skabsdøre skal være af en rimelig fornuftig beskaffenhed. Er der behov for ekstraordinære spartlinger inden maling beregner vi en tillægspris på 675 kr. pr. time inkl. moms.

Vi kan mod tillægspris også udspartle huller fra gamle greb, hvis man ønsker at montere nye greb af en anden type efter maling.