+4563419000 mail@citygroup.dk

Lakering af køkkenskabe

lakering af køkkenskabe

Hvis dit køkken trænger til en kærlig hånd, kan du gribe det an på en langt nemmere og billigere måde, end at investere i et helt nyt af slagsen. Vi står for lakering af køkkenskabe, skuffer og fronter. Det vil få dit køkken til at fremstå som nyt og vil holde i mange år frem.

Lakering af køkkenskabe for privatkunder og firmaer

Et køkken er udsat for et stort slid, derfor trænger det jævnligt til en kærlig hånd. I stedet for at købe et helt nyt køkken, kan du renovere dele af det. Vi står blandt andet for lakering af køkkenskabe, låger, skuffefronter og bordplader.

Hos City Group Møbellakering sørger vi for maling og lakering af alle typer låger og fronter på skuffer. Det er underordnet, om det drejer sig om gamle eller nye elementer. Køkkenlåger, skuffer, hylder og lysbaldakiner kan lakeres i flotte farver. Så flotte, at mange vil tro, at du har investeret i et helt nyt køkken.

Vi starter med at afvaske fronter og køkkenlåger. Derefter slibes og spartles de. Til slut er de klar til lakering – lige i den farve, glans og struktur, du måtte ønske dig. Det eneste forarbejde, du skal gøre, er at afmontere greb, håndtag og hængsler.

Malingen af dine køkkenlåger og fronter giver en lang holdbarhed og virkelig flot overflade – og så er det lige meget, om du ønsker en silkemat eller højglansoverflade.

Bedste kvalitet af lak til dine låger og skuffer

Det er en meget holdbar grunder og lak, som nedenstående priser er beregnet ud fra – så holdbar, at den tilmed benyttes af møbel- og bygningsindustrien.

De nævnte priser er beregnet ud fra den mest anvendte glans 25-35. Hvis du ønsker en høj glans på f.eks. 80-100, skal du lægge 75% oven i m2-priserne.

Vi udfører arbejde med alle NCS og RAL-farver og informerer dig gerne om farvenummer og farveglans, hvis du selv ønsker at indkøbe maling til rullepåføring.

Pris på lakering af køkkenskabe, låger og skuffer

                             Lakering af glatte køkkenlåger   Lakering af fyldningslåger

Pris inkl. moms             525 kr./m2                         565 kr./m2

Mindste ordre               1.300 kr.                             1.300 kr.

Sådan måler du overfladen på låger og skuffer i dit køkken

Du skal måle både for- og bagside med, når du skal beregne antallet af m2 på låger og fronter på skuffer.

Ekstra spartling før maling

Dine køkkenlåger og skabsdøre skal være i en rimelig stand. Er der behov for en ekstra spartling, inden de kan males, beregnes der et tillæg på 675 kr. pr. time inkl. moms. Mod et pristillæg kan vi også spartle huller fra gamle greb ud, hvis du ønsker at montere nye af en anden type efter maling.

Hvorfor ikke bare købe et nyt køkken?

Fordi du sagtens kan renovere dit gamle for ganske fornuftige priser. Det er også det mest miljørigtige at gøre. Hvis der som sådan ikke er noget galt med dit nuværende køkken, er en renovering den helt rette løsning.

Kontakt os allerede i dag for eventuelle spørgsmål og et uforpligtende tilbud.